0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Ajatellen-kauppa - välineitä omaan kasvuun

DVD-paketti: 'Salaisuus' + 'Mitä me oikeastaan tiedämme'

-10%
DVD-paketti: 'Salaisuus' + 'Mitä me oikeastaan tiedämme'
44,10 € 49,00 €
Saatavilla
kpl
  • Tuotekuvaus
  • Tekniset tiedot

Tämä kahden DVD-levyn paketti sisältää Salaisuus-klassikkoelokuvan ajattelun voimasta sekä 'Mitä me oikeastaan tiedämme' -elokuvan, joka on mielenkiintoinen kuvaus siitä kuinka niin tiedemiehet, matemaatikot kuin ajattelijatkin alkavat yhä enemmän yhdistää löytöjään ja nähdä maailmamme todella uusin silmin.


Salaisuus:

Tämä on kaiken salaisuus - rajattoman ilon, terveyden, rikkauden, ihmissuhteiden, rakkauden ja onnen salaisuus...kaiken mitä olet toivonut.

Ensimmäistä kertaa historiassa maailman johtavat tiedemiehet, kirjailijat ja filosofit paljastavat The Secret - Salaisuuden, joka muutti kaikkien elämän, jotka tiesivät sen...Plato, Newton, Carnegie, Beethoven, Shakespeare, Einstein.

Elokuva on helppo, hauska ja innostava johdatus osaan universaaleista totuuksista. Koska elokuva on suunnattu massamarkkinoille, jättää se valitettavasti useita asioita edelleen salaisuudeksi. Siitä huolimatta se sisältää paljon hyvää asiaa ja varmasti herättää uusia ajatuksia. Jos vetovoiman laki on sinulle uusi tuttavuus, tämän elokuvan katsominen on suositeltavaa. Ajatellen-palvelu pyrkii täydentämään elokuvasta puuttuvia ja edelleen salaisuudeksi jääneitä osuuksia.

Kieli: Englanti
Tekstitys: Suomi, englanti, suomi dubattu
Tuotantovuosi: 2006
Kesto: 1 t 31 min.
Extra materiaali: Kulissien takaa, trailerit
 

Mitä me oikeastaan tiedämme:

Näe äärettömät mahdollisuudet, jotka voivat kääntää todellisuutesi ylösalaisin! Oletko koskaan kysynyt itseltäsi 'Miksi olen olemassa ja mikä on minun elämäni tarkoitus?'

Elokuva esittää samat kysymykset tiedemiehille ja henkisille tutkijoille, jotka tarjoavat kiehtovan valikoiman vastauksia....sillä jos maailmankaikkeus todella on niin ääretön ja täynnä mahdollisuuksia, miksi sitten ajatuksemme elämästä ovat yhä niin suhteellisen rajoittuneet?

Elokuva kertoo kuurosta naisesta (Marlee Matlin), joka löytää oman itsensä, mutta se on myös matka fyysikkojen, matemaatikkojen ja henkisten tutkijoiden seurassa, matka kvanttifyysiseen maailmankaikkeuteen.

Älykkäitä ja nokkelia tiedemiehiä - virkistävää hierontaa väsyneille aivoille ja upea tunne siitä, että ihmiselämässä edelleen on seikkailun makua.'
- Kim Slotte, Politiken

Kieli: Englanti
Tekstitys: Suomi, ruotsi, norja ja tanska
Tuotantovuosi: 2004
Kesto: 1 t 49 min.
Ohjaaja: Mark Vicente Betsy Chasse & Wi
Pääosissa: Marlee Matlin
Extra materiaali: Tekijöiden haastattelut ja kyselytunti (tekstittämätön)