0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Ajatellen-kauppa - välineitä omaan kasvuun

Jon Kabat-Zinn: KEHON JA MIELEN VIISAUS - TIETOISEN LÄSNÄOLON PARANTAVA VOIMA

-40%
Jon Kabat-Zinn: KEHON JA MIELEN VIISAUS - TIETOISEN LÄSNÄOLON PARANTAVA VOIMA
19,20 € 32,00 €
Saatavilla
kpl
  • Tuotekuvaus
  • Tekniset tiedot

Teoksessaan Kehon ja mielen viisaus meditaatio-opettaja ja tutkija Jon Kabat-Zinn riisuu meditaatiosta mystiikan. Hän osoittaa, että mietiskely on pohjimmiltaan hyväksyvää, tietoista läsnäoloa.

Kirjoittajan opastuksella tutustumme myös moderniin aivotutkimukseen, jonka tulokset selittävät, miksi tietoisen läsnäolon menetelmää käytetään myös yritysmaailmassa, huippu-urheilussa ja oikeuslaitoksessa.

Teos johdattaa lukijansa kohti kokonaisvaltaisempaa ja aidompaa tapaa elää. Kabat-Zinn kertoo kirjassaan, miten voimme aistiemme kautta saavuttaa syvemmän ymmärryksen itsestämme ja päästä yhteyteen sisäisen viisautemme kanssa yksinkertaisesti olemalla läsnä tässä hetkessä.

Professori Jon Kabat-Zinn on Massachusettsin yliopistollisen sairaalan stressinhallintaklinikan perustaja. Hänen kehittämäänsä tietoiseen läsnäoloon perustuvaa stressinhallintamenetelmää on sovellettu menestyksekkäästi esimerkiksi masennuksen, uupumuksen, kroonisten kipujen, syövän sekä tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoidossa. Kabat-Zinnilta on aikaisemmin suomennettu teokset Olet jo perillä ja Täyttä elämää.

Kirjailija: Kabat-Zinn, Jon
Alkuteos: Coming to our Senses
Suomentaja: Soili Takkala
517 sivua
Ilmestynyt 2008

  • Paino: 0.5 kg