0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Ajatellen-kauppa - välineitä omaan kasvuun

William Bloom: UUDEN HENKISYYDEN VOIMA - TIE MYÖTÄTUNTOON JA OMAN KUTSUMUKSEN TOTEUTTAMISEEN

-50%
William Bloom: UUDEN HENKISYYDEN VOIMA - TIE MYÖTÄTUNTOON JA OMAN KUTSUMUKSEN TOTEUTTAMISEEN
14,00 € 28,00 €
Vähissä
kpl
  • Tuotekuvaus
  • Tekniset tiedot

&rdquo Jokaisella meistä on ollut uskonnollisia kokemuksia &ndash useimmat vain eivät osaa tulkita niitä sellaisiksi.&rdquo - William Bloom

Uuden henkisyyden voima käsittelee arkijärkevästi ja selkein sanoin kysymyksiä, joihin yhä useammat kaipaavat vastauksia hakiessaan avarampaa elämänkatsomusta kapean tunnustuksellisen uskonnollisuuden sijaan. William Bloom jakaa kirjassaan kauan kaivattua selkeyttä ja esittää oman vallankumouksellisen näkemyksensä uuden henkisyyden luonteesta.

Bloom seuloo innostavasti kirjoitetussa teoksessaan uskontojen yhteisiä piirteitä ja tunnistaa niistä kolme yhteistä ydinajatusta, joita kuka hyvänsä voi soveltaa henkilökohtaisesta taustasta, persoonallisuudesta ja uskomuksista huolimatta siten, että elämästä tulee mielekkäämpää.

William Bloom kuuluu brittien johtaviin henkisen kasvun kouluttajiin ja kirjoittajiin. Hänellä on yli kolmikymmenvuotinen kokemus tutkimus- ja opetustyöstä aiheen parissa. Bloom on perustanut ja on mukana johtamassa Holistisen henkisyyden säätiötä, (Foundation for Holistic Spirituality) ja Spiritual Companions -projektia.

Kirjailija: William Bloom
Alkuteos: The Power of Modern Spirituality
272 sivua
suomentanut Tapani Heinonen
Ilmestynyt 2013

  • Paino: 0.2 kg