0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Ajatellen-kauppa - välineitä omaan kasvuun

Liv Larsson: SOVITTELUN TAITO

-45%
Liv Larsson: SOVITTELUN TAITO
16,50 € 30,00 €
Saatavilla
kpl
  • Tuotekuvaus
  • Tekniset tiedot

Sovittelun taito perustuu Nonviolent Communication -prosessiin (väkivallaton vuorovaikutus, NVC). Menetelmän kehitti 1960-luvulla psykologian tohtori Marshall B. Rosenberg. Menetelmän avulla pyritään luomaan yhteys konfliktin osapuolten välille ja ylläpitämään sitä haastavissakin tilanteissa, kunnes ongelmaan löytyy kaikkia osapuolia tyydyttävä ratkaisu.

Tässä teoksessa esitellään NVC-prosessiin perustuva käytännönläheinen taitovalmennus, jossa sovittelijan taitoja, kuten tunteiden ja tarpeiden tiedostamista, sanotun toiselle heijastamista, keskeyttämistä ja muita sovittelussa tarvittavia taitoja harjoitellaan eri tilanteissa. Kirjan opetuksia voi soveltaa sekä yksilöiden että ryhmien välisten konfliktien sovitteluun. Teos soveltuu niin ammattikäyttöön kuin yksityisille ihmisillekin. Kirjaan on kirjoittanut esipuheen suomalainen NVC-kouluttaja Hanna Savanna.

Ruotsalainen Liv Larsson on sertifioitu Nonviolent Communication -menetelmän kouluttaja ja konsultti. Hän on toiminut sovittelijana ryhmien ja yksilöiden välillä mitä erilaisimmissa tilanteissa ja kirjoittanut aiheesta useita teoksia.

Kirjailija: Liv Larsson
Suomentaja: Marja Leena Toukonen
307 sivua
Ilmestynyt 2012

  • Paino: 0.2 kg