Meditointipaketti
Meditointipaketti

Meditointipaketti

16,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Tämä paketti sisältää kolme ohjattua meditointia. Ne ovat ladattavia mp3-tiedostoja ja saat latauslinkin sähköpostitse pian ostotapahtuman jälkeen.

 

Elämän perusteet 

Tämä meditointi sisältää muistutuksia elämän perusperiaatteista, joita jatkuvasti toistetaan Ajatellen-palvelussa. Meditointi auttaa sinua rentoutumaan ja päästämään irti turhista asioista, keskittymään oleelliseen ja kulkemaan kohti entistäkin suurempia saavutuksia. Meditoinnin aikana käydään läpi useita elämän tärkeitä asioita ja lisäksi muistutetaan kuinka hyvissä käsissä koko ajan olet. Meditoinnin kesto on noin 15 minuuttia.

Raha

Onko raha kuin ystäväsi ja käsittelet sitä luontevasti? Raha on yksi ilmentymä energiasta, jota sinut on tarkoitettu hallitsemaan. Tämä meditointi auttaa sinua parantamaan suhdettasi rahaan, jolloin se viihtyy paremmin ja runsaslukuisemmin seurassasi.

Meditoinnin avulla muistat entistäkin paremmin rahan ominaispiirteitä ja rahaan liittyviä henkisiä lakeja. Päästät irti rahaan liittyvistä negatiivisista ajatuksista ja liität rahaan uusia positiivisia mielikuvia. Meditoinnin kesto on noin 14 minuuttia.

Terveys

Meditointi auttaa sinua parantamaan terveyttäsi kaikilla elämäsi osa-alueilla. Päästät irti negatiivisuudesta, joka voi ilmentyä fyysisen kehosi lisäksi mitä moninaisimmilla tavoilla, esimerkiksi ihmissuhteissasi tai taloudellisessa tilanteessasi.

Käynnistät luonnollisen paranemisprosessin ja muutat itseäsi niin, ettet enää aiheuta itsellesi lisää harmeja. Meditoinnin kesto on noin 12 minuuttia.

 

Arvostelut 0 arvostelua