Thich Nhat Hanh: OPAS KÄVELYMEDITAATIOON
Thich Nhat Hanh: OPAS KÄVELYMEDITAATIOON

Thich Nhat Hanh: OPAS KÄVELYMEDITAATIOON

Tuotetta rajoitettu erä.
12,00 €
20,00 €
Sisältää alv. 10.00 %
Saatavuus Varastossa

Ihmiset sanovat, että veden pinnalla käveleminen on ihme, mutta minulle käveleminen rauhallisesti maan pinnalla on todellinen ihme. Maa on ihme. Jokainen askel on ihme.

Tämä pieni, runollinen kirja kertoo kävelemisestä - jokaisen askeleen nautinnollisuudesta, jokaisesta hengenvedosta, sinisestä taivaasta, maisemista ja tuoksuista polun varrella.

Tässä teoksessa buddhalainen opettaja Thich Nhat Hanh opettaa lukijan kävelemään uudella, tietoisella tavalla. Kävelymeditaation harjoittaminen auttaa palauttamaan sisäisen rauhan ja tyyneyden. Kävelymeditaation opiskelun tueksi kirjaan on sisällytetty harjoituksia ja kirjoittajan omakohtaisia kokemuksia harjoittamisesta.

Thich Nhat Hanh on vietnamilainen runoilija, zenmestari ja rauhanaktivisti. Hän asuu Luumukylän meditaatioyhteisössä Lounais-Ranskassa. Siellä hän kirjoittaa, opettaa, hoitaa puutarhaa ja harjoittaa kävelymeditaatiota. Muita hänen suomeksi julkaistuja teoksiaan ovat Puhtaan maan polulla (1996), Ei kuolemaa, ei pelkoa (2003) ja Viha (2011).

Alkuteos: The Long Road Turns to Joy
Suomentaja: Sisar Thieu Nghiem
128 sivua
Ilmestynyt 2012

Paino:
0.2 kg
Arvostelut 0 arvostelua